Saturday, August 23, 2014

Jom Bersama, Dapatkan "Pencerahan" Rahsia Jutawan Emas !


KUALA TERENGGANU: Orang ramai di sekitar bandar ini yang mempunyai kelapangan adalah dipelawa untuk hadir ke program jamuan makan bersama Jutawan Emas di Hotel Grand Puteri di Kuala Terengganu jam 8.00 malam ini (23 Ogos 2014). Program "Roadshow Misi Mencari Jutawan Emas" yang diadakan khas kepada orang ramai untuk mengetahui lebih dekat tentang rahsia Jutawan dengan hanya menyimpan emas atau wang yang sama dengan nilai emas di Precious Metal Bank (PMB). Tempat adalah terhad. Cabutan bertuah berupa wang tunai dan emas akan turut diadakan. Masuk percuma, oleh itu jangan lepaskan peluang keemasan ini. 

Ingat "simpan emas di pajak gadai dan arRahnu kena bayar upah setiap bulan, simpan emas di peti besi bank kena bayar sewa setiap bulan, simpan emas di rumah risiko setiap bulan... tapi simpan emas di PMB anda dibayar dividen setiap bulan antara 5%-10% daripada nilai emas anda", maka fikir-fikir dan timbang-timbangkanlah. 

Mahu tahu rahsianya datang beramai-ramai malam ini. Esok program akan diadakan di Kuala Terengganu pula. Berminat untuk hadir sila SMS, WhatsApp, WeChat, Viber, Line, KakaoTalk, Telegram dan Instagram 012-385 4400 sekarang. Roadshow ke seluruh negara menyusul. Infi lanjut, klik www.mygoldbiz.blogspot.com . #sumber

0 Komen Artikel Ini: