Saturday, March 15, 2014

Blog Cucumatkilau Dengan Imej Baru Kini Di Aktifkan Semula



Lama tak aktif dengan blog peribadi cmk ni... tapi mulai hari ni maybe nak aktifkan balik sebab banyak benda yang hilang begitu jer tanpa dapat disimpan. Blog Cucumatkilau kali ni lebih menarik dari dulu dan berkonsepkan magazine. Banyak berita panas dan sensasi akan dikeluarkan di sini terutamanya yang melibatkan isu-isu rakyat. So, sokongan semua amat diharapkan teruatamnya warga Pahang.

Sebelum ni banyak menulis di facebook, tapi tiga facebook yang dah ada 5000 friends kini hilang begitu saja akibat kena block. Puas dfah cuba nak bukak tapi tak boleh gak. Peliknya, log in password boleh pulak masuk tapi nak pegi kat waal tak boleh.. Ada sapa-sapa tau dan boleh tolong.. kaborlar yer..

0 Komen Artikel Ini: