Monday, May 5, 2014

Exco Pahang Buat Promosi Percuma NGO Angkara Di Facebook


Nampaknya NGO Angkatan Pembela Rakyat semakin diberi perhatian oleh semua pihak... Siap ada Exco Kerajaan Negeri Pahang tolong promosi lg kat wall facebook dia... Tkasihlah yer termasuk juga yg buat komen... walau pun pedas dan panas kita terima sebagai lumrah perjuangan. Tak tegur salah ditegur salah, semua jadi serba salah... habis tu nak biarkan jer pemimpin yg gagal menunaikan tanggungjawab kepada rakyat?. Angkara tidak bernaung dibawah mana2 parti politik, kita bergerak bebas pro-rakyat. Dengan promosi percuma, maka semakin lantang Angkara akan terus bersuara di alam maya.. terima kasih semua..

Yang sedap tu siap kata Angkara diwujudkan sebab meroyan nak jadi wakil rakyat hehehehe.... padahal Angkara adalah NGO Pro Rakyat... Apapun perjuangan Angkara untuk memantau isu2 rakyat akan tetap diteruskan di Bumi Pahang Darul Makmur yang tercinta ini. AMIN

Maka dengan ini Pages Angkara secara rasminya dilancarkan, berbagai isu rakyat akan dipaparkan disini untuk penilaian dan perhatian semua... sila LIKEhttps://www.facebook.com/pages/Angkatan-Pembela-Rakyat/535130676583657

0 Komen Artikel Ini: